Kampvuuravonden
Gemeente Elburg

5 dagen Bidden en Vasten

bidden-en-vasten

“Als mijn volk zich vernedert en bidt, Mij weer zoekt en breekt met zondige praktijken, dan zal ik vanuit de hemel luisteren, zijn zonden vergeven en het land weer gezond maken” .


2 Kronieken 7:14

Verlang jij naar meer van God en Zijn Geest in je leven? Verlang jij naar een opwekking in je relaties? Zie jij uit naar dezelfde bewogenheid zoals Jezus deze had? Denk er dan eens over na om het nieuwe jaar krachtig te beginnen met een week van Bidden en Vasten. Het heeft hierbij niets te maken met onze inspanning van niet eten dat God gebeden gaat verhoren, maar het is meer het verlangen van ons hart om God te zoeken. In de bijbel zie je dat in crisistijden het volk gaat bidden en vasten.

Tijdens deze vijf dagen gaan we samen bidden, zullen we gezamenlijk vasten, ontvang je bijbalonderwijs en gaan we samen God groot maken.Het is ons verlangen dat je deze 5 dagen God (nog) beter leert kennen. Dat er doorbraken en krachtige overwinningen zullen zijn. Dat is niet iets wat we uit onszelf kunnen, maar door bidden en vasten geven we de Heilige Geest de ruimte om krachtig in ons leven aan het werk te gaan. We nodigen door bidden en vasten God uit in ons leven, zodat we kunnen gaan doen wat Jezus van ons vraagt.

Het programma start dinsdag 1 januari om 18.00 uur en duurt tot en met zaterdagmiddag 5 januari. Er zijn van dinsdag t/m vrijdag iedere dag 3 samenkomsten (10.00-12.00 uur; 14.00–16.00 uur; 19.30–21.30 uur) waarbij onderwijs, aanbidding en gebed elkaar afwisselen. Het zal een afwisselend programma zijn waarbij iedere dag een eigen thema heeft waarover onderwijs wordt gegeven. Denk hierbij aan het belang van bidden en vasten, gezin en relaties en het lichaam van Christus. Iedere dag is er naast onderwijs veeltijd voor lofprijs en aanbidding en nemen we veel tijd om bij God te zijn.

De week wordt zaterdag afgesloten op de Woldberg (Knobbel).Hier hopen we ’s ochtends gezamenlijk om 10.00 uur God met een grote groep christenen te aanbidden. We hopen dat deze bijeenkomst een bijzonder moment zal worden van eenheid en proclamatie, waarbij we samen onze verwachting zullen uitspreken voor wat God wil gaan doen in het komende jaar.

Verlang jij naar meer van God? Twijfel dan niet langer en meld je aan. Ook als je de week maar gedeeltelijk kunt meemaken ben je van harte welkom! De locatie is ‘de Schaapskooi’, Mheneweg Noord 1 in Oldebroek(tegenover Luctor et Emergo). Je kunt je opgeven bij John Schuijn: johnschuijn@hotmail.comof 06-55574646. Ook als je vragen hebt kun je contact met John opnemen.

Interessante berichten

Medewerkers gezocht

Gisteravond hebben wij afscheid van drie medewerkers genomen. Joram,Gerjan en Damian. Joram was al poosje niet meer actief bij KVA. Gerjan en Damian zijn enkele jaren betrokken geweest bij KVA en gaan zich nu richten op andere activiteiten. Wij danken Joram, Gerjan en Damian voor de inzet die zij afgelopen jaren hebben getoond. We zoeken

Bekijken »

Kampvuuravond met Jona

Vorige maand hebben we de kampvuuravonden weer opgestart. We hebben elkaar opnieuw ontmoet na lange tijd. Deze maand is er weer een kampvuuravond voor mannen. Maurits Jan Westhoven komt langs met zijn speciaal project wat in het teken staat van het boek Jona. Dit project over Jona is om de aanwezigen te sterken en te

Bekijken »

Kampvuuravond 14 januari

Het was afgelopen donderdag een indrukwekkende Kampvuuravond in ‘t Harde. Naast de koffie met koek en het vuur was ook de aanwezigheid van God voelbaar. De aanbiddingsliederen werden geleid door Bas, en later deelde hij ook iets moois over het Woord van God. Zijn overdenking werd ondersteund met duidelijke tekeningen waardoor het meteen ging leven.

Bekijken »

Ontmoeten op de Kampvuuravond

We gaan elkaar weer ontmoeten op donderdagavond 9 juli aanstaande. Tijdens kampvuuravonden voor mannen ontmoeten we elkaar en ontstaan er vriendschappen. We helpen elkaar met geloofsopbouw en bemoedigen elkaar. We delen onze vreugde, onze twijfels, verdriet en kracht met elkaar. Een kampvuuravond is voor veel mannen onmisbaar geworden. We nodigen je uit om het komende

Bekijken »

Deel met

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze besloten nieuwsbrief, ontvang het laatste nieuws en mis geen enkele bijeenkomst.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.