Kampvuuravonden
Gemeente Elburg

Gebed om genezing

kampuuravonden elburg 1

Veel mensen hebben tegenwoordig te kampen met welvaartsziekten zoals stress en burn-out klachten. Lichamelijke ongemakken en ziekten die diep kunnen ingrijpen in het menselijk bestaan. Daarom organiseert Kampvuuravonden (KVA) Elburg op vrijdagavond 4 januari 2019 een genezingsdienst. Wij geloven dat God de Schepper ieder mens kent, zoals ook verwoord wordt in psalm 139. Iedereen is deze avond dan ook vrij om langs te komen om gebed te ontvangen.

KVA Elburg bestaat uit een team mannen afkomstig uit diverse kerken uit de omgeving van Elburg. De kampvuuravonden voor mannen worden al 4 jaar lang georganiseerd waarbij in een ongedwongen setting ontmoeting, vriendschap en geloofsinspiratie centraal staan. De genezingsdienst is een activiteit welke valt binnen de week van bidden en vasten welke de eerste week van januari ook vanuit KVA Elburg wordt georganiseerd. Het gebedsteam bestaat uit mannen en vrouwen.

De genezingsdienst is een activiteit voor iedereen die gebed nodig heeft, of graag wil ontvangen, voor de persoonlijke nood waar jij mee te maken hebt. Het is het verlangen van de KVA organisatie om de komende tijd, op een laagdrempelige manier, gebed aan te bieden aan mensen die dit nodig hebben. Wij hebben de verwachting dat God elke persoon wil aanraken en wil genezen in zijn of haar situatie.

Wees dus vrijdagavond 4 januari vanaf 19.30 uur van harte welkom aan de Bloemstraat 18, in de binnenstad van Elburg.

www.kvaelburg.nl

Interessante berichten

Kampvuuravond 10 januari

Ondanks het wat miezerige weer waren er donderdagavond 10 januari ongeveer 35 mannen bij elkaar om gezamenlijk een nieuw Kampvuuravond (KVA) jaar in te luiden! Het vuur werd weer flink opgestookt, er was heerlijke warme koffie en de passie die er tijdens de aanbidding loskwam zorgde ervoor dat de mannen het ondanks het weer geen

Bekijken »

Ontmoeten op de Kampvuuravond

We gaan elkaar weer ontmoeten op donderdagavond 9 juli aanstaande. Tijdens kampvuuravonden voor mannen ontmoeten we elkaar en ontstaan er vriendschappen. We helpen elkaar met geloofsopbouw en bemoedigen elkaar. We delen onze vreugde, onze twijfels, verdriet en kracht met elkaar. Een kampvuuravond is voor veel mannen onmisbaar geworden. We nodigen je uit om het komende

Bekijken »

Kampvuuravond 14 januari

Het was afgelopen donderdag een indrukwekkende Kampvuuravond in ‘t Harde. Naast de koffie met koek en het vuur was ook de aanwezigheid van God voelbaar. De aanbiddingsliederen werden geleid door Bas, en later deelde hij ook iets moois over het Woord van God. Zijn overdenking werd ondersteund met duidelijke tekeningen waardoor het meteen ging leven.

Bekijken »

Verslag Kampvuuravond Elburg, 8 oktober 2020.

De stilte De avond begonnen met gebed, aanbidding in stilte. In de drukte van de dagelijkse bezigheden en vele impulsen die er zijn is het niet gemakkelijk om in de rust van de stilte te komen Er was ruimte voor gebed, herstel, bemoediging, vergeving, woorden van kennis. Vreugde, verdriet, verlangen, leegte, kracht, getuigenissen wisselden elkaar

Bekijken »

Deel met

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze besloten nieuwsbrief, ontvang het laatste nieuws en mis geen enkele bijeenkomst.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.