Kampvuuravonden
Gemeente Elburg

Kampvuuravond 10 september 2020

IMG-20200912-WA0003

Deze Kampvuuravond was een een goed bezochte avond waarin de regie door de organisatie los werd gelaten. Een avond zonder vaste spreker waarin er ruimte was voor wat spontaan gedeeld, getuigd en gebeden kon worden.

Door te luisteren naar wat er in het hart werd gelegd ontstonden er mooie getuigenissen. Het was hartverwarmend te zien dat de Kampvuuravond, opgedragen aan Gods Koninkrijk zo waardevol is als de regie ook aan Hem geven wordt. Het zelfgeschreven lied van de aanbiddingsleider Bas heeft veel mannen geraakt. Er was een bezoeker die nooit iets markeert en nu een gedeelte van Bas zijn lied markeerde.

Er was Heilig Avondmaal, en de betekenis en de kracht werd uitgelegd. Woorden van genade, genezing en kracht en herstel werden uitgesproken en bekrachtigd. Het was zeer bemoedigend. Er was ook ruimte voor onderling ontmoeten, gesprek en gebed onder het genot van iets te eten en te drinken.

Een avond waarin de regie in handen gegeven werd van Gods aanwezigheid heeft ook nu weer levens verandert, mannenharten aangeraakt met Gods vuur. Worstelingen, onzekerheden zijn uitgesproken, er is voor gebeden. Veel aanwezige mannen hebben hun hart laten raken en keerden bemoedigd door Gods Woord huiswaarts

Interessante berichten

Uitnodiging Kampvuuravond 8 oktober

Vorige maand hadden we geen vast omlijnd programma en hebben we zoveel mogelijk de regie losgelaten. Veel mannen zijn bemoedigd en gesterkt huiswaarts gekeerd. Donderdag hebben we weer een “open programma” Je bent van harte welkom aan de Rozenbergerweg 1 ‘t Harde. Inloop 19.30 uur we staren 20.00 uur. Uiteraard houden wij ons aan de

Bekijken »

Deel met

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze besloten nieuwsbrief, ontvang het laatste nieuws en mis geen enkele bijeenkomst.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.