Kampvuuravonden
Gemeente Elburg

Verslag 12 november 2020

2

Een muur, vuur en een beamer: meer heb je niet nodig om het evangelie te verkondigen. Afgelopen donderdag was er weer een kampvuuravond. Rood – witte linten gaven duidelijk aan waar de mannen op ruime afstand van elkaar konden gaan staan. Terwijl de mannen genoten van koffie/thee en overheerlijke koek heette Barry allen hartelijk welkom.

Elke maand ervaren we weer hoe krachtig het is om met een kleine groep samen te komen. Juist in deze coronatijd is het goed om elkaar te ontmoeten, bemoedigen en het Evangelie (aan elkaar) te verkondigen. Kampvuuravonden zijn avonden waar garant staat dat Jezus ook aanwezig is. Mat 18:20 “Want als twee of drie mensen die bij Mij horen, bij elkaar zijn, dan ben Ik daar Zelf ook.”

Bas heeft een aantal prachtige liederen gezongen, de tegenwoordigheid van God was voelbaar aanwezig. Na een tijd van aanbidding was er gelegenheid om getuigenissen, gedachten, bemoedigingen, vreugde en verdriet met elkaar te delen.

Deze maand is het 6 jaar geleden dat
de eerste Kampvuuravond Elburg
een feit was, ook hier was aandacht
voor. We hebben onze dank
uitgesproken, enkele bezoekers
hebben een zegen over het team
gebeden en Bas zong onder leiding
van de Heilige Geest het prachtige
lied ‘The Blessing’.

We hebben ons harten opengesteld en lieten ons door de ‘Kracht van omhoog’ raken. Er werd tot na middernacht nagepraat en gebeden, we zijn dankbaar dat we terug kunnen kijken op een mooie Kampvuuravond.

Interessante berichten

Kampvuuravond 10 januari

Ondanks het wat miezerige weer waren er donderdagavond 10 januari ongeveer 35 mannen bij elkaar om gezamenlijk een nieuw Kampvuuravond (KVA) jaar in te luiden! Het vuur werd weer flink opgestookt, er was heerlijke warme koffie en de passie die er tijdens de aanbidding loskwam zorgde ervoor dat de mannen het ondanks het weer geen

Bekijken »

Kampvuuravond 14 januari

Het was afgelopen donderdag een indrukwekkende Kampvuuravond in ‘t Harde. Naast de koffie met koek en het vuur was ook de aanwezigheid van God voelbaar. De aanbiddingsliederen werden geleid door Bas, en later deelde hij ook iets moois over het Woord van God. Zijn overdenking werd ondersteund met duidelijke tekeningen waardoor het meteen ging leven.

Bekijken »

Deel met

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze besloten nieuwsbrief, ontvang het laatste nieuws en mis geen enkele bijeenkomst.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.