Kampvuuravonden
Gemeente Elburg

Kampvuuravond donderdag 13 mei

WhatsApp Image 2021-05-08 at 19.13.04

Aanstaande donderdag is er weer Kampvuuravond. De avondklok is er af dus beginnen deze avond zoals gewoonlijk om 20:00 uur.

Wij ervaren dat veel mannen behoefte hebben om fysiek samen te komen. Daar willen wij maar al te graag gehoor aan geven. Edward van de Weerd, een van onze medewerkers zal spreken. We zien uit naar een mooie avond. Na de overdenking zal er weer voldoende tijd zijn om na te praten. Uiteraard is er ook weer ruimte voor gebed. We willen elkaar graag bemoediging en de regie aan God geven zodat Hij bijzondere dingen kan doen.

Voor de innerlijke mens wordt ook gezorgd. Misschien wel in de vorm van een hamburger. De hoofdvoeding is dat God deze avond iedere bezoeker aan wil raken met Zijn Liefde.

Je bent van harte welkom donderdag 13 mei aan de Rozenbergerweg 1 in ‘t Harde. We beginnen om 20:00 uur, de inloop is vanaf 19:45. We houden ons aan de geldende corona-maatregelen. Aanmelden kan via kvaelburg@gmail.com, en wees van harte welkom! We gaan voor een avond waarin God’s werk voelbaar en zichtbaar mag worden.

Interessante berichten

Verlangen naar Gods aanwezigheid

Op zaterdagmorgen 5 januari wordt een bijeenkomst op de Knobbel georganiseerd. Er zijn de laatste tijd heel veel demonstraties waar mensen protesteren tegen allerlei zaken welke naar hun mening op dit moment niet goed gaan. Denk bijvoorbeeld aan de gele hesjes beweging. Deze zaterdagmorgen willen we op de Knobbel graag benadrukken dat we niet tegen

Bekijken »

Uitnodiging Kampvuuravond 8 oktober

Vorige maand hadden we geen vast omlijnd programma en hebben we zoveel mogelijk de regie losgelaten. Veel mannen zijn bemoedigd en gesterkt huiswaarts gekeerd. Donderdag hebben we weer een “open programma” Je bent van harte welkom aan de Rozenbergerweg 1 ‘t Harde. Inloop 19.30 uur we staren 20.00 uur. Uiteraard houden wij ons aan de

Bekijken »

Deel met

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze besloten nieuwsbrief, ontvang het laatste nieuws en mis geen enkele bijeenkomst.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.