Kampvuuravonden
Gemeente Elburg

Kampvuuravond met Jona

fakkels

Vorige maand hebben we de kampvuuravonden weer opgestart. We hebben elkaar opnieuw ontmoet na lange tijd. Deze maand is er weer een kampvuuravond voor mannen.

Maurits Jan Westhoven komt langs met zijn speciaal project wat in het teken staat van het boek Jona. Dit project over Jona is om de aanwezigen te sterken en te bemoedigen. Het is iets bijzonders, en net even anders dan wanneer er een spreker is tijdens een KVA. Het betreft een presentatie van de nieuwe DVD Jona door ‘Met Jezus Wandelen’. Voor meer informatie ga naar www.metjezuswandelen.nl om te zien wie Maurits Jan is, en wat hij doet.

Er is ook tijd voor gesprek, gebed, een vette hap met iets te drinken. De avond ent geen vast omlijnd programma waardoor de avond door iedere bezoeker mede ingevuld kan en mag worden. Zo geldt dat ook voor deze avond waarop het boek van Jona wel even centraal staat. Wees welkom op 13 augustus om 20:00 uur aan de Rozenbergerweg 1, ‘t Harde. Mannen, gelovig of niet gelovig, vanuit Elburg en omgeving zijn van harte uitgenodigd.

Laat je mannenhart aanraken en keer bemoedigd huiswaarts. Deze avond wordt georganiseerd door de ‘Kampvuuravonden Gemeente Elburg’, www.kvaelburg.nl en kom er bij!

Interessante berichten

Kampvuuravond met Maurits Jan Westhoven

13 augustus 2020 De kampvuuravond van deze maand was een bijzondere avond. De muziek werd verzorgd door Maurits Jan Westhoven, Lawrence Payne en Albert Heemskerk. Maurits vertelde over zijn nieuwe Dvd ‘Jona, een ontmoeting met Gods barmhartigheid’. De dvd is een uitvoering in de vorm van rap door Jan Maurits en aangevuld met uitleg door

Bekijken »

Ontmoeten op de Kampvuuravond

We gaan elkaar weer ontmoeten op donderdagavond 9 juli aanstaande. Tijdens kampvuuravonden voor mannen ontmoeten we elkaar en ontstaan er vriendschappen. We helpen elkaar met geloofsopbouw en bemoedigen elkaar. We delen onze vreugde, onze twijfels, verdriet en kracht met elkaar. Een kampvuuravond is voor veel mannen onmisbaar geworden. We nodigen je uit om het komende

Bekijken »

Deel met

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze besloten nieuwsbrief, ontvang het laatste nieuws en mis geen enkele bijeenkomst.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.