Kampvuuravonden

Kampvuuravond met Maurits Jan Westhoven

20200813-KVA-Elburg277

13 augustus 2020

De kampvuuravond van deze maand was een bijzondere avond. De muziek werd verzorgd door Maurits Jan Westhoven, Lawrence Payne en Albert Heemskerk. Maurits vertelde over zijn nieuwe Dvd ‘Jona, een ontmoeting met Gods barmhartigheid’. De dvd is een uitvoering in de vorm van rap door Jan Maurits en aangevuld met uitleg door Johan Schep.

Na de aanbidding nam Maurits Jan het woord, en bracht ook de overdenking. Deze is terug te kijken op https://youtu.be/bNEprkaU1pE. Voor de mannen die er niet bij waren, het is zeker de moeite waard om de overdenking terug te kijken!

Uiteraard was ook deze avond weer voldoende ruimte voor gesprek, gebed en nieuwe ontmoetingen. Er waren mannen die voor de eerste keer een bezoek brachten. Eén iemand was zo enthousiast dat hij het door gaat geven aan mannen van de kerk die hij bezoekt. Velen werden geraakt door de woorden van Maurits Jan. Het zijn ook de spontane gesprekken die voor veel mannen van grote waarde zijn. Namens Stichting ‘Met Jezus wandelen’ werd de dvd gratis uitgedeeld. Soms ook extra zodat mannen er weer anderen in hun omgeving er mee kunnen en bemoedigen.

Wil je ook een inspirerende kampvuuravond meemaken? Donderdag 10 september is er om 20:00 uur een nieuwe Kampvuuravond aan de Rozenbergerweg 1 in ‘t Harde.

Aanmelden heeft de voorkeur. Voor aanmelden en verdere info mail naar kampvuuravondenelburg@gmail.com Medewerkers Kampvuuravond Elburg

Interessante berichten

Uitnodiging EXTRA Kampvuuravond 27 augustus 2021

Na een periode vol van corona waarin veel evenementen en Kampvuuravonden geen doorgang konden vinden geeft de 4e Musketier een Kickstart aan het komende seizoen. Op vrijdag 27 Augustus worden landelijk meerdere Kampvuuravonden georganiseerd. Ook Kampvuuravond Elburg doet mee. Je bent van harte welkom, neem vrienden en familie mee en laat je verrassen. Alles is

Bekijken »

Een avond voor échte kerels

Wij als mannen hebben nogal eens de neiging om ons groter en stoerder voor te doen dan we in werkelijkheid zijn. We laten als mannen vaak niet zo snel onze kwetsbaarheid zien en praten vaak niet zo gemakkelijk over eigenwaarde en identiteit. Terwijl veel mannen diep in hun hart weten dat hun eigenwaarde, hun zelfbeeld

Verslag Kampvuuravond 12 augustus 2021

Op deze donderdag kwamen we weer samen voor een Kampvuuravond. Het was buitenwarm, dus werd het vuur voor de gezellige sfeer aangestoken. Terwijl de bezoekers binnen liepen was Bas aan het soundchecken en werden er nog extra boeken op de boekentafel gelegd. Werd genoten van de koffie, thee en cake en was het goed elkaar

Bekijken »

Verslag Kampvuuravond Elburg, 8 oktober 2020.

De stilte De avond begonnen met gebed, aanbidding in stilte. In de drukte van de dagelijkse bezigheden en vele impulsen die er zijn is het niet gemakkelijk om in de rust van de stilte te komen Er was ruimte voor gebed, herstel, bemoediging, vergeving, woorden van kennis. Vreugde, verdriet, verlangen, leegte, kracht, getuigenissen wisselden elkaar

Deel met

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze besloten nieuwsbrief, ontvang het laatste nieuws en mis geen enkele bijeenkomst.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.