Kampvuuravonden

Kampvuuravond met Maurits Jan Westhoven

20200813-KVA-Elburg277

13 augustus 2020

De kampvuuravond van deze maand was een bijzondere avond. De muziek werd verzorgd door Maurits Jan Westhoven, Lawrence Payne en Albert Heemskerk. Maurits vertelde over zijn nieuwe Dvd ‘Jona, een ontmoeting met Gods barmhartigheid’. De dvd is een uitvoering in de vorm van rap door Jan Maurits en aangevuld met uitleg door Johan Schep.

Na de aanbidding nam Maurits Jan het woord, en bracht ook de overdenking. Deze is terug te kijken op https://youtu.be/bNEprkaU1pE. Voor de mannen die er niet bij waren, het is zeker de moeite waard om de overdenking terug te kijken!

Uiteraard was ook deze avond weer voldoende ruimte voor gesprek, gebed en nieuwe ontmoetingen. Er waren mannen die voor de eerste keer een bezoek brachten. Eén iemand was zo enthousiast dat hij het door gaat geven aan mannen van de kerk die hij bezoekt. Velen werden geraakt door de woorden van Maurits Jan. Het zijn ook de spontane gesprekken die voor veel mannen van grote waarde zijn. Namens Stichting ‘Met Jezus wandelen’ werd de dvd gratis uitgedeeld. Soms ook extra zodat mannen er weer anderen in hun omgeving er mee kunnen en bemoedigen.

Wil je ook een inspirerende kampvuuravond meemaken? Donderdag 10 september is er om 20:00 uur een nieuwe Kampvuuravond aan de Rozenbergerweg 1 in ‘t Harde.

Aanmelden heeft de voorkeur. Voor aanmelden en verdere info mail naar kampvuuravondenelburg@gmail.com Medewerkers Kampvuuravond Elburg

Interessante berichten

Ontmoeten op de Kampvuuravond

We gaan elkaar weer ontmoeten op donderdagavond 9 juli aanstaande. Tijdens kampvuuravonden voor mannen ontmoeten we elkaar en ontstaan er vriendschappen. We helpen elkaar met geloofsopbouw en bemoedigen elkaar. We delen onze vreugde, onze twijfels, verdriet en kracht met elkaar. Een kampvuuravond is voor veel mannen onmisbaar geworden. We nodigen je uit om het komende

Kampvuuravond met Jona

Vorige maand hebben we de kampvuuravonden weer opgestart. We hebben elkaar opnieuw ontmoet na lange tijd. Deze maand is er weer een kampvuuravond voor mannen. Maurits Jan Westhoven komt langs met zijn speciaal project wat in het teken staat van het boek Jona. Dit project over Jona is om de aanwezigen te sterken en te

Kampvuuravond met Maurits Jan Westhoven

13 augustus 2020 De kampvuuravond van deze maand was een bijzondere avond. De muziek werd verzorgd door Maurits Jan Westhoven, Lawrence Payne en Albert Heemskerk. Maurits vertelde over zijn nieuwe Dvd ‘Jona, een ontmoeting met Gods barmhartigheid’. De dvd is een uitvoering in de vorm van rap door Jan Maurits en aangevuld met uitleg door

Deel met

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze besloten nieuwsbrief, ontvang het laatste nieuws en mis geen enkele bijeenkomst.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.