Kampvuuravonden

Kampvuuravond met Maurits Jan Westhoven

20200813-KVA-Elburg277

13 augustus 2020

De kampvuuravond van deze maand was een bijzondere avond. De muziek werd verzorgd door Maurits Jan Westhoven, Lawrence Payne en Albert Heemskerk. Maurits vertelde over zijn nieuwe Dvd ‘Jona, een ontmoeting met Gods barmhartigheid’. De dvd is een uitvoering in de vorm van rap door Jan Maurits en aangevuld met uitleg door Johan Schep.

Na de aanbidding nam Maurits Jan het woord, en bracht ook de overdenking. Deze is terug te kijken op https://youtu.be/bNEprkaU1pE. Voor de mannen die er niet bij waren, het is zeker de moeite waard om de overdenking terug te kijken!

Uiteraard was ook deze avond weer voldoende ruimte voor gesprek, gebed en nieuwe ontmoetingen. Er waren mannen die voor de eerste keer een bezoek brachten. Eén iemand was zo enthousiast dat hij het door gaat geven aan mannen van de kerk die hij bezoekt. Velen werden geraakt door de woorden van Maurits Jan. Het zijn ook de spontane gesprekken die voor veel mannen van grote waarde zijn. Namens Stichting ‘Met Jezus wandelen’ werd de dvd gratis uitgedeeld. Soms ook extra zodat mannen er weer anderen in hun omgeving er mee kunnen en bemoedigen.

Wil je ook een inspirerende kampvuuravond meemaken? Donderdag 10 september is er om 20:00 uur een nieuwe Kampvuuravond aan de Rozenbergerweg 1 in ‘t Harde.

Aanmelden heeft de voorkeur. Voor aanmelden en verdere info mail naar kampvuuravondenelburg@gmail.com Medewerkers Kampvuuravond Elburg

Interessante berichten

Verlangen naar Gods aanwezigheid

Op zaterdagmorgen 5 januari wordt een bijeenkomst op de Knobbel georganiseerd. Er zijn de laatste tijd heel veel demonstraties waar mensen protesteren tegen allerlei zaken welke naar hun mening op dit moment niet goed gaan. Denk bijvoorbeeld aan de gele hesjes beweging. Deze zaterdagmorgen willen we op de Knobbel graag benadrukken dat we niet tegen

Kampvuuravond 10 september 2020

Deze Kampvuuravond was een een goed bezochte avond waarin de regie door de organisatie los werd gelaten. Een avond zonder vaste spreker waarin er ruimte was voor wat spontaan gedeeld, getuigd en gebeden kon worden. Door te luisteren naar wat er in het hart werd gelegd ontstonden er mooie getuigenissen. Het was hartverwarmend te zien

Gebed om genezing

Veel mensen hebben tegenwoordig te kampen met welvaartsziekten zoals stress en burn-out klachten. Lichamelijke ongemakken en ziekten die diep kunnen ingrijpen in het menselijk bestaan. Daarom organiseert Kampvuuravonden (KVA) Elburg op vrijdagavond 4 januari 2019 een genezingsdienst. Wij geloven dat God de Schepper ieder mens kent, zoals ook verwoord wordt in psalm 139. Iedereen is

Deel met

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze besloten nieuwsbrief, ontvang het laatste nieuws en mis geen enkele bijeenkomst.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.