Kampvuuravonden
Gemeente Elburg

Laatste Kampvuuravond 2018

kampuuravonden elburg 1

Het jaar 2018 loopt alweer op z’n eind en dat betekent dat ook de laatste Kampvuuravond van dit jaar er alweer aan komt. En als we richting het eind van het jaar gaan betekent dit ook dat de avonden korter, donkerder en kouder worden. En wat is er dan heerlijker om als mannen onder elkaar samen te komen rondom een warm en knapperend kampvuur!

Terugblik

In 2018 zijn er rondom dit kampvuur weer prachtige dingen gebeurt. Sprekers die ons als mannen hebben geïnspireerd, aanbidding waarmee we samen God groot mochten maken, ontmoetingen welke tot nieuwe vriendschappen hebben geleid en activiteiten waarbij de mouwen opgestroopt moesten worden. En natuurlijk ook de vette hap, waarbij sommige mannen op een avond moeiteloos drie broodjes hamburgers naar binnen werkten!

Verrassing

Tijdens de laatste Kampvuuravond van dit jaar op 13 december verrassen we je graag met de inhoud van de avond. Benieuwd of er een spreker is, of dat we lekker lang met elkaar gaan zingen of dat we misschien wel actief aan de slag gaan? Zorg dat je aanwezig bent en laat je verassen. kun je deze avond weer allerlei nieuwe contacten op doen of oude contacten ophalen en zullen we ook de innerlijke man niet vergeten!

Kom!

Kortom, kun jij wel een warm vuurtje, een goed gesprek of een gezellige avond gebruiken? Zorg dan dat je er bij bent! Neem als vader gerust je (tiener)zoon en vrienden mee, en als (tiener)zoon je vader! We zien jullie graag donderdag 13 december vanaf 19.45 uur aan de Rozenbergerweg 1, ’t Harde (zijweg Stadsweg tussen Hoge Enk en ’t Harde).

Interessante berichten

Medewerkers gezocht

Gisteravond hebben wij afscheid van drie medewerkers genomen. Joram,Gerjan en Damian. Joram was al poosje niet meer actief bij KVA. Gerjan en Damian zijn enkele jaren betrokken geweest bij KVA en gaan zich nu richten op andere activiteiten. Wij danken Joram, Gerjan en Damian voor de inzet die zij afgelopen jaren hebben getoond. We zoeken

Bekijken »

Warmte bij het kampvuur

Ondanks de kou verzamelden zich afgelopen donderdagavond ongeveer 30 mannen rondom het vuur van KVA Elburg. Het hout was niet aan te slepen deze avond, maar daardoor bleef iedereen wel heerlijk warm. Doordat iedereen zich stond op te warmen rondom de vuurtonnen ontstonden daar de mooiste gesprekken en gingen de laatste  mannen pas rond middernacht

Bekijken »

Ontmoeten op de Kampvuuravond

We gaan elkaar weer ontmoeten op donderdagavond 9 juli aanstaande. Tijdens kampvuuravonden voor mannen ontmoeten we elkaar en ontstaan er vriendschappen. We helpen elkaar met geloofsopbouw en bemoedigen elkaar. We delen onze vreugde, onze twijfels, verdriet en kracht met elkaar. Een kampvuuravond is voor veel mannen onmisbaar geworden. We nodigen je uit om het komende

Bekijken »

Deel met

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze besloten nieuwsbrief, ontvang het laatste nieuws en mis geen enkele bijeenkomst.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.