Kampvuuravonden
Gemeente Elburg

Laatste Kampvuuravond 2018

kampuuravonden elburg 1

Het jaar 2018 loopt alweer op z’n eind en dat betekent dat ook de laatste Kampvuuravond van dit jaar er alweer aan komt. En als we richting het eind van het jaar gaan betekent dit ook dat de avonden korter, donkerder en kouder worden. En wat is er dan heerlijker om als mannen onder elkaar samen te komen rondom een warm en knapperend kampvuur!

Terugblik

In 2018 zijn er rondom dit kampvuur weer prachtige dingen gebeurt. Sprekers die ons als mannen hebben geïnspireerd, aanbidding waarmee we samen God groot mochten maken, ontmoetingen welke tot nieuwe vriendschappen hebben geleid en activiteiten waarbij de mouwen opgestroopt moesten worden. En natuurlijk ook de vette hap, waarbij sommige mannen op een avond moeiteloos drie broodjes hamburgers naar binnen werkten!

Verrassing

Tijdens de laatste Kampvuuravond van dit jaar op 13 december verrassen we je graag met de inhoud van de avond. Benieuwd of er een spreker is, of dat we lekker lang met elkaar gaan zingen of dat we misschien wel actief aan de slag gaan? Zorg dat je aanwezig bent en laat je verassen. kun je deze avond weer allerlei nieuwe contacten op doen of oude contacten ophalen en zullen we ook de innerlijke man niet vergeten!

Kom!

Kortom, kun jij wel een warm vuurtje, een goed gesprek of een gezellige avond gebruiken? Zorg dan dat je er bij bent! Neem als vader gerust je (tiener)zoon en vrienden mee, en als (tiener)zoon je vader! We zien jullie graag donderdag 13 december vanaf 19.45 uur aan de Rozenbergerweg 1, ’t Harde (zijweg Stadsweg tussen Hoge Enk en ’t Harde).

Interessante berichten

Uitnodiging Kampvuuravond 8 juli

Het lijkt er op dat het zomerse weer een poos aan blijft houden. Voor de mensen die in eigen land op vakantie gaan is dat heel prettig. Alles is immers leuker en prettiger wanneer het weer aangenaam meedoet. Ondanks de vakantieperiode is er donderdag 8 juli gewoon Kampvuuravond. Heb je vakantiegangers in de buurt dan

Bekijken »

Kampvuuravond met Jona

Vorige maand hebben we de kampvuuravonden weer opgestart. We hebben elkaar opnieuw ontmoet na lange tijd. Deze maand is er weer een kampvuuravond voor mannen. Maurits Jan Westhoven komt langs met zijn speciaal project wat in het teken staat van het boek Jona. Dit project over Jona is om de aanwezigen te sterken en te

Bekijken »

Verslag Kampvuuravond 10 juni 2021

De eerste zomerse Kampvuuravond van dit jaar heeft plaatsgevonden. Tijd voor korte broeken, waar we eerder dit jaar in de sneeuw stonden konden de jassen thuis blijven. Het was een avond om elkaar te ontmoeten en te spreken. Een avond waarin er ruimschoots tijd was voor waardevolle gesprekken. André Vaessen, coach/trainer in teambuilding, sprak over

Bekijken »

Verslag Kampvuuravond 8 april 2021

De vuurtonnen brandden bij aankomst en de soep was warm. Het was meteen een warm welkom, zo ontmoetten we elkaar. Het was ondanks het koude weer een goed bezochte kampvuuravond. Matthé sprak deze avond en gaf een persoonlijke getuigenis met als titel: ‘Absolute onaantastbaarheid ligt in absolute kwetsbaarheid’. Een thema wat je ècht kan raken.

Bekijken »

Deel met

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze besloten nieuwsbrief, ontvang het laatste nieuws en mis geen enkele bijeenkomst.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.