Kampvuuravonden
Gemeente Elburg

Ontmoeten op de Kampvuuravond

IMG-20190315-WA0009

We gaan elkaar weer ontmoeten op donderdagavond 9 juli aanstaande.

Tijdens kampvuuravonden voor mannen ontmoeten we elkaar en ontstaan er vriendschappen. We helpen elkaar met geloofsopbouw en bemoedigen elkaar.

We delen onze vreugde, onze twijfels, verdriet en kracht met elkaar. Een kampvuuravond is voor veel mannen onmisbaar geworden. We nodigen je uit om het komende kampvuur na de coronacrisis weer mee te maken. Ook mannen die nog nooit een kampvuuravond hebben bezocht zijn van harte welkom. De afgelopen maanden konden de kampvuuravonden niet plaatsvinden. We konden elkaar niet anders spreken dan telefonisch en/of digitaal.

Het alternatief, de digitale kampvuuravonden werden goed bezocht. Ze zijn terug te kijken via de website www.kvaelburg.nl. Stuk voor stuk indrukwekkende kampvuuravonden tijdens de coronacrisis. De echte ontmoetingen, de spontane gesprekken en gebeden en bemoedigingen moesten helaas uitblijven. Juist dit werd gemist, en we hopen dat dit weer plaats kan vinden op de komende kampvuuravond! Het goede nieuws is dat we elkaar weer mogen ontmoeten, uiteraard op afstand. We mogen weer een kampvuuravond organiseren waar mannen echt bij aanwezig kunnen en mogen zijn. Iedere man, oud of jong, gelovig of ongelovig, is welkom voor een gezellige avond met mannen en vuur! We hebben elkaar de afgelopen maanden moeten missen, we konden elkaar fysiek niet zien en spreken. We kijken er naar uit elkaar, vaste bezoekers en nieuwe mannen, te ontmoeten op een avond waarin even niets moet!

Op donderdag 9 juli om 20:00 uur is de kampvuuravond aan de Rozenbergweg 1 in ‘t Harde. Wij verzorgen een avond met een spreker en natuurlijk is wat te eten en te drinken. Bezoekers kunnen elkaar weer spreken en zien, en elkaar her-ontmoeten en opnieuw groeten. De coronacrisis heeft ongetwijfeld bij veel mannen diepe indruk gemaakt. Levens zijn veranderd, er zijn nieuwe inzichten gekomen. Hoe gaan we daar in de komende tijd mee om? Ervaringen delen en bespreken is weer mogelijk, lekker bij een vuurtje onder het genot van een vette hap. Zittend op een gammele stoel in de buitenlucht met mannen geloofsinspiratie opdoen.

Je bent van harte welkom, inloop is vanaf 19:45 en als je wat later bent is het ook goed. Eigenlijk kun je deze avond komen en gaan wanneer je wilt, kom met een vriend of kom alleen, zodra je er bent zijn we samen!

Interessante berichten

Warmte bij het kampvuur

Ondanks de kou verzamelden zich afgelopen donderdagavond ongeveer 30 mannen rondom het vuur van KVA Elburg. Het hout was niet aan te slepen deze avond, maar daardoor bleef iedereen wel heerlijk warm. Doordat iedereen zich stond op te warmen rondom de vuurtonnen ontstonden daar de mooiste gesprekken en gingen de laatste  mannen pas rond middernacht

Bekijken »

Deel met

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze besloten nieuwsbrief, ontvang het laatste nieuws en mis geen enkele bijeenkomst.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.