Kampvuuravonden
Gemeente Elburg

Ontmoeting bij het Kampvuur

DSC05359

Eén van de dingen die we regelmatig van bezoekers terugkrijgen op de vraag wat ze zo waarderen aan de Kampvuuravonden, zijn de ontmoetingen. Mannen vinden het heerlijk om in een ongedwongen setting, rondom een knapperend vuurtje, andere mannen te ontmoeten die met dezelfde dingen worstelen als henzelf. Die dezelfde uitdagingen in het leven hebben als henzelf. Maar die ook net als henzelf behoefte hebben om af en toe van man tot man, van hart tot hart, met elkaar te spreken.

Als jij die behoefte ook hebt, kom dan aanstaande donderdagavond eens langs om de sfeer te proeven. En ga niet alleen andere mannen ontmoeten, maar laat je door spreker Albert Bolwijn ook inspireren over 3 kernwoorden: ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen. Benieuwd hoe Albert daar één mooie boodschap van maakt? Zorg dan dat jij aanwezig bent 14 februari!

Kom jij meer voor het samen zingen met vele andere mannen? Of kom jij gewoon omdat je het mooi vindt om fikkie te stoken? Of ben jij er misschien stiekem altijd wel omdat jij uitziet naar de vette hap halverwege de avond? Ook dat vinden we allemaal prima; we zien er naar uit je te ontmoeten!

We zien je graag donderdag 14 februari vanaf 19.45 uur aan de Rozenbergerweg 1, ’t Harde (zijweg Stadsweg tussen Hoge Enk en ’t Harde).

Interessante berichten

Kampvuuravond met Jona

Vorige maand hebben we de kampvuuravonden weer opgestart. We hebben elkaar opnieuw ontmoet na lange tijd. Deze maand is er weer een kampvuuravond voor mannen. Maurits Jan Westhoven komt langs met zijn speciaal project wat in het teken staat van het boek Jona. Dit project over Jona is om de aanwezigen te sterken en te

Bekijken »

Deel met

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze besloten nieuwsbrief, ontvang het laatste nieuws en mis geen enkele bijeenkomst.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.