Kampvuuravonden
Gemeente Elburg

Uitnodiging Kampvuuravond 14 jan 2021

WhatsApp Image 2021-01-12 at 14.10.44

Kampvuuravond op 14 januari

We gaan dit jaar beginnen met een kampvuuravond op donderdag 14 januari aanstaande. Een avond met zang een aanbidding door Bas. En daarnaast deelt Bas ook iets uit het Woord. Er is gelegenheid om er met elkaar over na te praten en er over na te denken.


Net als de afgelopen keren is er ook voor jullie als bezoekers gelegenheid om iets te delen. Bijvoorbeeld door een getuigenis te geven, gebed te vragen of om anderen te bemoedigen. Het wordt dan ook een ‘open avond’ voor en door de bezoekers. We willen jullie van harte uitnodigen om er bij aanwezig te zijn.


Ook willen wij je uitdagen een ander mee te nemen. Er zijn mannen die het spannend vinden om voor de eerste keer een Kampvuuravond te bezoeken. Je kan een ander er bij helpen over de drempel te stappen.

Juist nu in het begin van een nieuw jaar na afloop van het vorige jaar wat voor velen van ons anders gegaan is dan we dachten. Hoe gaan we als mensen door zonder door angst te worden geregeerd. Hoe mooi is het om elkaar te bemoedigen en gesterkt huiswaarts te keren donderdagavond.


De kampvuuravond begint op donderdag 14 januari om 20:00 uur aan de Rozenbergerweg 1 in ‘t Harde. We houden ons daarbij aan de corona maatregelen, en van te voren aangeven dat je komt is erg fijn. Stuur een mail naar: kvaelburg@gmail.com om te laten weten dat je komt.

Interessante berichten

Ontmoeten op de Kampvuuravond

We gaan elkaar weer ontmoeten op donderdagavond 9 juli aanstaande. Tijdens kampvuuravonden voor mannen ontmoeten we elkaar en ontstaan er vriendschappen. We helpen elkaar met geloofsopbouw en bemoedigen elkaar. We delen onze vreugde, onze twijfels, verdriet en kracht met elkaar. Een kampvuuravond is voor veel mannen onmisbaar geworden. We nodigen je uit om het komende

Bekijken »

Verslag Kampvuuravond Elburg, 8 oktober 2020.

De stilte De avond begonnen met gebed, aanbidding in stilte. In de drukte van de dagelijkse bezigheden en vele impulsen die er zijn is het niet gemakkelijk om in de rust van de stilte te komen Er was ruimte voor gebed, herstel, bemoediging, vergeving, woorden van kennis. Vreugde, verdriet, verlangen, leegte, kracht, getuigenissen wisselden elkaar

Bekijken »

Deel met

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze besloten nieuwsbrief, ontvang het laatste nieuws en mis geen enkele bijeenkomst.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.