Kampvuuravonden
Gemeente Elburg

Uitnodiging Kampvuuravond 8 juli

cross-sunset-1

Het lijkt er op dat het zomerse weer een poos aan blijft houden. Voor de mensen die in eigen land op vakantie gaan is dat heel prettig. Alles is immers leuker en prettiger wanneer het weer aangenaam meedoet.

Ondanks de vakantieperiode is er donderdag 8 juli gewoon Kampvuuravond. Heb je vakantiegangers in de buurt dan mag je ze meenemen. Ook zijn familieleden en vrienden
van harte welkom.

Wat hebben we te bieden volgende week? Tijd voor gezelligheid, ontmoeting, aanbidding en een open structuur waarin wij ruimte geven om de Heilige Geest zijn werk te laten doen. Binnen deze open structuur hebben we wel een spreker. Een van onze medewerkers Richard Postma zal ons meenemen in het Woord en een getuigenis geven.

Het belooft een goede en passievolle avond te worden. We beginnen donderdagavond om 20:00 uur aan de Rozenbergerweg 1 in ‘t Harde. Je kunt binnen komen lopen vanaf 19:45. Uiteraard houden we ons aan de geldende corona maatregelen.

Wees welkom en we zien jullie graag.

Team kampvuuravond Gemeente Elburg

Interessante berichten

Uitnodiging Kampvuuravond 9 september 2021

Het is na de drukbezochte ‘Extra Kampvuuravond’ van 27 augustus jongstleden al weer bijna tijd voor de reguliere Kampvuuravond. De komende avond zal weer een avond vol met passie van, voor en door de Heilige Geest zijn. Het belooft ook nu weer een inspirerende avond te gaan worden. De ingrediënten zijn voor de vaste bezoekers

Kampvuuravond 14 januari

Het was afgelopen donderdag een indrukwekkende Kampvuuravond in ‘t Harde. Naast de koffie met koek en het vuur was ook de aanwezigheid van God voelbaar. De aanbiddingsliederen werden geleid door Bas, en later deelde hij ook iets moois over het Woord van God. Zijn overdenking werd ondersteund met duidelijke tekeningen waardoor het meteen ging leven.

Warmte bij het kampvuur

Ondanks de kou verzamelden zich afgelopen donderdagavond ongeveer 30 mannen rondom het vuur van KVA Elburg. Het hout was niet aan te slepen deze avond, maar daardoor bleef iedereen wel heerlijk warm. Doordat iedereen zich stond op te warmen rondom de vuurtonnen ontstonden daar de mooiste gesprekken en gingen de laatste  mannen pas rond middernacht

Deel met

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze besloten nieuwsbrief, ontvang het laatste nieuws en mis geen enkele bijeenkomst.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.