Kampvuuravonden
Gemeente Elburg

Verlangen naar Gods aanwezigheid

kampvuur elburg ton viermusketiers

Op zaterdagmorgen 5 januari wordt een bijeenkomst op de Knobbel georganiseerd. Er zijn de laatste tijd heel veel demonstraties waar mensen protesteren tegen allerlei zaken welke naar hun mening op dit moment niet goed gaan. Denk bijvoorbeeld aan de gele hesjes beweging.

Deze zaterdagmorgen willen we op de Knobbel graag benadrukken dat we niet tegen iets zijn, maar dat we ergens heel erg voor zijn. Dat we een grote God hebben, die voor ons is! Een God die de wereld heeft geschapen. Een God die elk mens heeft geschapen. De God die Jezus heeft gestuurd. De God van de verzoening en vergeving van zonden door Jezus Christus.

We willen op de Knobbel de tijd voor deze God nemen door liederen te zingen en Hem groot te maken. Ook willen we psalm 136 gebruiken om zijn waarheid te proclameren. Iedereen mag deze ochtend zijn of haar verlangen uitspreken en is van harte welkom. We beginnen om 10.00 uur en zullen rond 12.00 uur afronden. Er zal ook een wandeling in twee groepen vanaf de Knobbel gemaakt worden, naar beneden en weer naar boven. Deze wandeling zullen we gebruiken voor een moment van reflectie en nadenken, daarna zingen- en proclameren we psalm 136. We dienen een grote God en dit willen we samen belijden. Ook deze activiteit maakt onderdeel uit van de week van bidden en vasten, en zal tevens de afsluiting zijn van deze week.

Het is het verlangen van de KVA organisatie dat onze samenleving gaat veranderen, dat we meer naar elkaar gaan omzien en dat de liefde van God weer centraal zal komen te staan zodat we samen écht tot bloei zullen komen. Iedereen is van harte welkom om deze zaterdagochtend mee te beleven.

www.kvaelburg.nl

Interessante berichten

Verslag Kampvuuravond 8 april 2021

De vuurtonnen brandden bij aankomst en de soep was warm. Het was meteen een warm welkom, zo ontmoetten we elkaar. Het was ondanks het koude weer een goed bezochte kampvuuravond. Matthé sprak deze avond en gaf een persoonlijke getuigenis met als titel: ‘Absolute onaantastbaarheid ligt in absolute kwetsbaarheid’. Een thema wat je ècht kan raken.

Bekijken »

Uitnodiging Kampvuuravond 14 jan 2021

Kampvuuravond op 14 januari We gaan dit jaar beginnen met een kampvuuravond op donderdag 14 januari aanstaande. Een avond met zang een aanbidding door Bas. En daarnaast deelt Bas ook iets uit het Woord. Er is gelegenheid om er met elkaar over na te praten en er over na te denken. Net als de afgelopen

Bekijken »

Uitnodiging EXTRA Kampvuuravond 27 augustus 2021

Na een periode vol van corona waarin veel evenementen en Kampvuuravonden geen doorgang konden vinden geeft de 4e Musketier een Kickstart aan het komende seizoen. Op vrijdag 27 Augustus worden landelijk meerdere Kampvuuravonden georganiseerd. Ook Kampvuuravond Elburg doet mee. Je bent van harte welkom, neem vrienden en familie mee en laat je verrassen. Alles is

Bekijken »

Deel met

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze besloten nieuwsbrief, ontvang het laatste nieuws en mis geen enkele bijeenkomst.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.