Kampvuuravonden
Gemeente Elburg

Verlangen naar Gods aanwezigheid

kampvuur elburg ton viermusketiers

Op zaterdagmorgen 5 januari wordt een bijeenkomst op de Knobbel georganiseerd. Er zijn de laatste tijd heel veel demonstraties waar mensen protesteren tegen allerlei zaken welke naar hun mening op dit moment niet goed gaan. Denk bijvoorbeeld aan de gele hesjes beweging.

Deze zaterdagmorgen willen we op de Knobbel graag benadrukken dat we niet tegen iets zijn, maar dat we ergens heel erg voor zijn. Dat we een grote God hebben, die voor ons is! Een God die de wereld heeft geschapen. Een God die elk mens heeft geschapen. De God die Jezus heeft gestuurd. De God van de verzoening en vergeving van zonden door Jezus Christus.

We willen op de Knobbel de tijd voor deze God nemen door liederen te zingen en Hem groot te maken. Ook willen we psalm 136 gebruiken om zijn waarheid te proclameren. Iedereen mag deze ochtend zijn of haar verlangen uitspreken en is van harte welkom. We beginnen om 10.00 uur en zullen rond 12.00 uur afronden. Er zal ook een wandeling in twee groepen vanaf de Knobbel gemaakt worden, naar beneden en weer naar boven. Deze wandeling zullen we gebruiken voor een moment van reflectie en nadenken, daarna zingen- en proclameren we psalm 136. We dienen een grote God en dit willen we samen belijden. Ook deze activiteit maakt onderdeel uit van de week van bidden en vasten, en zal tevens de afsluiting zijn van deze week.

Het is het verlangen van de KVA organisatie dat onze samenleving gaat veranderen, dat we meer naar elkaar gaan omzien en dat de liefde van God weer centraal zal komen te staan zodat we samen écht tot bloei zullen komen. Iedereen is van harte welkom om deze zaterdagochtend mee te beleven.

www.kvaelburg.nl

Interessante berichten

Kampvuuravond 10 januari

Ondanks het wat miezerige weer waren er donderdagavond 10 januari ongeveer 35 mannen bij elkaar om gezamenlijk een nieuw Kampvuuravond (KVA) jaar in te luiden! Het vuur werd weer flink opgestookt, er was heerlijke warme koffie en de passie die er tijdens de aanbidding loskwam zorgde ervoor dat de mannen het ondanks het weer geen

Bekijken »

Ontmoeten op de Kampvuuravond

We gaan elkaar weer ontmoeten op donderdagavond 9 juli aanstaande. Tijdens kampvuuravonden voor mannen ontmoeten we elkaar en ontstaan er vriendschappen. We helpen elkaar met geloofsopbouw en bemoedigen elkaar. We delen onze vreugde, onze twijfels, verdriet en kracht met elkaar. Een kampvuuravond is voor veel mannen onmisbaar geworden. We nodigen je uit om het komende

Bekijken »

Kampvuuravond met Maurits Jan Westhoven

13 augustus 2020 De kampvuuravond van deze maand was een bijzondere avond. De muziek werd verzorgd door Maurits Jan Westhoven, Lawrence Payne en Albert Heemskerk. Maurits vertelde over zijn nieuwe Dvd ‘Jona, een ontmoeting met Gods barmhartigheid’. De dvd is een uitvoering in de vorm van rap door Jan Maurits en aangevuld met uitleg door

Bekijken »

Deel met

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze besloten nieuwsbrief, ontvang het laatste nieuws en mis geen enkele bijeenkomst.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.