Kampvuuravonden
Gemeente Elburg

Verslag 10 december 2020

4

Donderdag 10 december was er
kampvuuravond met een bijzonder thema:
“We weten het zeker! God gaat ook tot
jou spreken!”. Door samen te komen,
samen God te aanbidden, samen met
elkaar te delen, en samen met elkaar te
spreken, zo sprak God tot ons allen.


Er was een bijzondere getuigenis van
mannen uit Enter naar aanleiding van hun
Kampvuuravond waar een positief krantenartikel over geschreven is. Het was bemoedigend om deze mannen in ons midden te hebben. De getuigenis geeft aan dat er grote behoefte is naar meer van God. En voor meer van God is niet bijzonder veel nodig, God is er altijd en overal. Het was deze koude
avond behaaglijk bij het warme knapperende vuur.


Albert Heemskerk nam afscheid als medewerker van de kampvuuravond. Albert gaat zich meer inzetten voor ‘Het huis van gebed’ in Elburg. Er werden indrukwekkende woorden gesproken door andere medewerkers van de Kampvuuravond. Er is een video opname gemaakt en deze kun je bekijken via de volgende link: https://photos.app.goo.gl/bdhvSEM8CACG5HeXA. Het is zeker de moeite waard om deze video terug te kijken. Ook Albert gaf zelf na deze woorden alle aanwezigen een belangrijke boodschap voor de toekomst mee.


Er was ook deze avond ruimte voor o.a. getuigenissen, gebed en bemoedigingen.
I.v.m. corona leven we in een lastige en onzekere tijd. Het maakt misschien wel dat christenen elkaar juist in deze tijd elkaar meer nodig hebben om elkaar te helpen en er voor elkaar te zijn. Het is belangrijk om met elkaar in contact te blijven en elkaar te bemoedigen. Juist nu in de decembermaand met de feestdagen niet voor iedereen gemakkelijk is.

Wanneer je het moeilijk hebt, of
gewoon contact wilt hebben,
schroom niet en neem contact op
met een broeder van de
Kampvuuravond Elburg.
We wensen jou en allen die je
dierbaar zijn Gods vrede toe.

Medewerkers Kampvuuravond

Interessante berichten

Uitnodiging Kampvuuravond 8 oktober

Vorige maand hadden we geen vast omlijnd programma en hebben we zoveel mogelijk de regie losgelaten. Veel mannen zijn bemoedigd en gesterkt huiswaarts gekeerd. Donderdag hebben we weer een “open programma” Je bent van harte welkom aan de Rozenbergerweg 1 ‘t Harde. Inloop 19.30 uur we staren 20.00 uur. Uiteraard houden wij ons aan de

Bekijken »

Deel met

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze besloten nieuwsbrief, ontvang het laatste nieuws en mis geen enkele bijeenkomst.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.