Kampvuuravonden
Gemeente Elburg

Verslag Kampvuuravond 8 april 2021

WhatsApp Image 2021-04-19 at 21.35.00

De vuurtonnen brandden bij aankomst en de soep was warm. Het was meteen een warm welkom, zo ontmoetten we elkaar. Het was ondanks het koude weer een goed bezochte kampvuuravond.

Matthé sprak deze avond en gaf een persoonlijke getuigenis met als titel: ‘Absolute onaantastbaarheid ligt in absolute kwetsbaarheid’. Een thema wat je ècht kan raken. Matthé deelde zijn eigen ervaring van de afgelopen maanden. Hoe hij overvallen werd door hoofdpijn, sombere gedachten en depressieve gevoelens. Hij deelde hoe hij er van verlost werd. Matthé besefte achteraf dat hij de volgende 4 stappen heeft gezet:

– Je hart delen
– In gebed gaan
– Lofprijzing en aanbidding
– In de autoriteit van Jezus gaan staan.

We zijn immers kinderen van Hem en hebben onder leiding van de Heilige Geest dezelfde autoriteit als Jezus. We mogen in geloof genezing uitspreken en uitzien naar een wonder van herstel.

Van deze Kampvuuravond is een opname gemaakt. Er is ook gesproken en gebeden voor de mannen die er niet bij aanwezig konden zijn. De Heilige Geest is niet gebonden aan plaats en/of tijd. De Kracht is altijd in al zijn grootheid aanwezig. We geloven dat de getuigenis van Matthé je zal bemoedigen.

De aanwezigheid van de Heilige Geest en de genezende kracht was deze avond sterk aanwezig. Voor verschillende mannen zijn er prachtige dingen gebeurd die ècht verschil hebben gemaakt.

Volgende week wordt de video op de website geplaatst.

Interessante berichten

Een avond voor échte kerels

Wij als mannen hebben nogal eens de neiging om ons groter en stoerder voor te doen dan we in werkelijkheid zijn. We laten als mannen vaak niet zo snel onze kwetsbaarheid zien en praten vaak niet zo gemakkelijk over eigenwaarde en identiteit. Terwijl veel mannen diep in hun hart weten dat hun eigenwaarde, hun zelfbeeld

Bekijken »

Verslag Kampvuuravond 11 maart

Vorige week was er een goed bezochte kampvuuravond. Ook deze keer begonnen we om 18:00 uur i.v.m. de avondklok. Het is fijn dat we ondanks de maatregelen bij elkaar mogen en kunnen komen om God groot te maken, elkaar te ontmoeten en te bemoedigen. Er zijn nu na een jaar corona nog steeds dingen gaande

Bekijken »

Uitnodiging Kampvuuravond 8 april 2021

Donderdag 8 april is er weer kampvuuravond voor mannen. Door de verruiming van de avondklok beginnen we deze avond om 18:30 onder het genot van een bak verse soep. De aanbidding wordt ook deze keer weer geleid door Bas. Matthé zal deze avond spreken en zijn getuigenis geven met als titel: “Absolute onaantastbaarheid ligt in

Bekijken »

Deel met

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze besloten nieuwsbrief, ontvang het laatste nieuws en mis geen enkele bijeenkomst.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.